Letonyalı süper star Kristaps Porzingis, New York Knicks ile kalıyor.
Porzingis Letonya’da evinde birkaç gençle yapılan bir Soru-Cevap oturumunda Knicks’le geleceği hakkında soru soruldu.
21 yaşındaki genç, cevabında New York taraftarlarının zevkine vurgu yaptı ve Big Apple’da kalmak istediğini söyledi.
Porzingis, “Kazanmak için en iyi yer olduğunu düşünüyorum” dedi.
“Eğer New York’ta kazanırsanız, kralsınız. Son iki yıldır burada çok olumlu duygular yaşadım, burada kalmak istiyorum ve burası kazanmak istediğim yer. ”
Porzingis’in sayıları geçen sezon hafifçe düştü, ancak Knicks diziliminin önemli bir parçası olarak kaldı. NBA’deki iki sezonunda 16.1 sayı ve 7.3 ribaund ortalamasına sahipti.
Porzingis’in Knicks’e sadakat vurgusu, takımın Carmelo Anthony takas fiyaskosu ile baş eden yöneticilerine ve mutsuz hayranlarına bir rahatlama oldu.
Bu arada Kristaps Porzings Eurobasket2017 İstanbul’da forma giyecek.